• Školské kolo Olympiády v anglickom jazyku.

          • Školské kolo Olympiády v anglickom jazyku prebiehalo aj tohto roku v 2 kategóriách. Kategória 1A je určená pre žiakov 6. až 7. ročníka. Kategória 1B je pre žiakov 8. a 9. ročníka. Víťazi daných kategórií postupujú na okresnú súťaž do Kežmarku, ktorá sa uskutoční v polovici januára.

            Kategória 1A: 1. miesto: Daniel Poláček (7.A, 72%); 2. miesto: Chiara Čarnogurská (7B, 71%); 3. miesto: Andrea Križanová (6.B, 70%)

            Kategória 1B: 1. miesto: Tamara Strnadová (9.A, 90%); 2. miesto: Diana Grivalská (9.A, 74%); 3. miesto: Ján Rušin (9.B, 72%)

          • Futsalový turnaj "Zober pizzu, nie drogu"

          • Po koronovej prestávke sme sa vrátili k tradícii protidrogových futsalových turnajov s názvom „Zober pizzu, nie drogu“. Žiaci si svoje sily zmerali 23.11.2022 na palubovke najväčšej telocvične na Zamagurí. V kategórii mladších žiakov dominovali futsalisti z 5.B. Na druhom mieste sa umiestnili atléti z 6.A a tretí skončili mladí borci z 5.A. Medzi družstvami starších žiakov nesklamala favorizovaná 9.A. Na krk deviatakom dýchali, a na druhom mieste skončili nádejné talenty z 7.B. Tretiu priečku vybojoval výber hviezd z 9.B.

          • Riaditeľské voľno 18.11.2022

          • Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves oznamuje, že z dôvodu šetrenia  budú mať žiaci organizačných zložiek ZŠ, gymnázium a ZUŠ dňa 18.11. 2022 riaditeľské voľno.

          • Do školy stačí prísť o 7.45 hod.

          • Vážení rodičia,

            sme radi, že sa Vaše deti tešia do školy a že poväčšine chodia do školy načas. Školu   otvárame už  o 7.00 hod., vyučovanie začína o 8.00. Žiak trávi v škole 5 - 9 hodín, podľa toho, či popoludní chodí aj do ŠKD.Povedzme si, je to naozaj pre žiakov dosť. 

            Prosíme Vás, neposielajte svoje deti do školy príliš skoro, pretože

            po 1. - medzi 6.30 a 7.00 ešte ani škola nemá byť otvorená,

            po 2. - nie je zabezpečený ani dozor nad žiakmi.

            Skúsenosti posledných dní nás nútia poprosiť Vás, aby ste dohliadli na to, kedy Vaše deti odchádzajú z domu. Paradox, musíme Vás pýtať, aby ste ich neposielali hodinu skôr. Žeby to bolo zmenou času?