• Pokyny k otvoreniu školského roka

          • Milí žiaci, vážení rodičia!

            Školský rok 2022/23 sa začína 5.9.2022 o 9:00. Žiaci 2. - 9. ročníka prídu priamo do svojich tried v ZŠ.

            Prvákov privíta riaditeľka Spojenej školy pred hlavnou budovou ZŠ o 9:00.

            O 8:00 v Kostole Nanebovzatia Panny Márie v Sp. St. Vsi bude slúžená svätá omša za všetkých žiakov a učiteľov.

            Prvý deň školského roka budú žiakom 1. ročníka odovzdávané učebnice, je potrebné si doniesť tašku a prezuvky. Školská jedáleň a školský klub detí budú pre žiakov fungovať od 6.9.2022. 

            Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa. Prosíme podať ho elektronicky cez edupage v časti Žiadosti/Vyhlásenia.

          • Informácie o Letnej škole

          • Vážení rodičia a milí žiaci, ktorí ste sa prihlásili do Letnej školy!

            V pondelok 8.8.2022 sa začína v našej škole Letná škola, ktorá bude trvať nepretržite 2 týždne - 10 pracovných dní. Úvodná registrácia prebehne od 7:45 - 8:00 hod. v hlavnej budove ZŠ. Pri registrácii bude potrebné predložiť písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti https://www.minedu.sk/data/att/23184.docx. Tlačivo bude dostupné aj v škole. Po otvorení budú denne prebiehať výchovno-vzdelávacie, socializačné a pohybové činnosti podľa rozvrhu LŠ. Pitný režim, obed a olovrant je zabezpečený. Do Letnej školy potrebujete: pohodlné, športové oblečenie podľa počasia, vhodnú obuv, prezuvky, pokrývku hlavy a malý plecniak. Tešíme sa na Vašu účasť.