• Riaditeľské voľno

          • Riaditeľka Spojenej školy  Spišská Stará Ves ako štatutárny orgán Spojenej školy Spišská Stará Ves v súlade so  zákonom  245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov, podľa § 150 odsek 5 oznamuje, že    udeľuje z dôvodu vysokej chorobnosti žiakov a zamestnancov školy dňa 30.1.2020 – 31.1.2020 riaditeľské voľno  žiakom organizačnej  zložky Základná škola, Štúrova 231/123, Spišská Stará Ves.Riadne vyučovanie začne po polročných prázdninách v utorok 4.2.2020.

            Školská jedáleň až do 4.2.2020 nie je v prevádzke.

          • Výtvarná súťaž

          • Mesto Spišská Stará Ves ,

            Spojená škola Spišská Stará Ves

            a Miestny odbor Matice slovenskej v Spišskej Starej Vsi

             

            vyhlasujú súťaž 

             

            MASKOT   NÁŠHO   MESTA

             

             

            Podmienky:

            Súťaž  je pre  žiakov a študentov Spojenej školy Spišská Stará Ves

            Maskot môže byť postava- ľudská, zvieracia, rozprávková, ....,ktorá súvisí s našimi tradíciami a  históriou mesta. Je potrebné zakomponovať  aj  farby mesta: biela, modrá, žltá.

             

            Trvanie súťaže:

            Súťažné návrhy doručte do 19.3.2020 do riaditeľne spojenej školy (budova ZŠ na 1. poschodí).

             

            Vyhodnotenie súťaže:

                     Porota vyberie najlepší návrh, na základe ktorého bude zhotovený maskot mesta. Autor víťazného návrhu bude odmenený vecnou cenou.

          • Školské kolo recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín

          • 22. januára 2020 sa v našej škole uskutočnilo školské kolo recitačnej súťaže Hviezdoslavov Kubín. Súťaž prebiehala osobitne pre prvý stupeň – zároveň to bola 1. súťažná kategória a potom súťažili žiaci druhého stupňa v 2. kategórii – 5. a 6. ročník a v 3. kategórii starší žiaci. Súťaže sa spolu zúčastnilo 30 žiakov. Porota neudeľovala jednotlivé miesta, vybrala len žiakov postupujúcich do obvodného kola, ktoré sa uskutoční začiatkom februára v Kežmarku. Z 1. kategórie nás bude reprezentovať Lenka Wasowicz zo 4.A v prednese prózy. V druhej kategórii porota nenašla talenty vhodné na postup. Tretiu kategóriu však budeme mať zastúpenú v poézii i v próze: Barbora Vnenčáková zo 7.A zabojuje s poéziou a Nikola Lopatová z 8.B si zmeria sily v prednese prózy. Držíme palce našim recitátorkám!