• Perinbaba v Spišskom divadle

          • Perinbaba, múdra starenka, ktorá sype na zem sneh, zachráni malého Jakuba pred Zubatou a vychováva ho vo svojom svete, kde sa zastavil čas a ľudia starnú len veľmi pomaly. Tento príbeh sme si vychutnli v podaní profesionálnych hercov Spišského divadla.

          • Riaditeľské voľno žiakov ZŠ

          • Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves oznamuje rodičom a žiakom organizačnej zložky ZŠ, že dňa 10.9.2019 budú mať žiaci ZŠ riaditeľské voľno. Je to bezpečnostné opatrenie z dôvodu navážania betónu na športovú plochu.

            Všetci žiaci sú odhlásení 10.9.2019 z obeda. V prípade, že máte záujem o obed, je potrebné dnes, t.j. 9.9.2019 do 14.00 hod . nahlásiť svoj záujem o obed a zaplatiť 1,20€ v hotovosti vedúcej školkej jedálne. Tento obed nie je možné prihlásiť cez aplikáciu. 

            ŠKD bude v prevádzke od 8.00 do 15.00. Záujem o ŠKD treba nahlásiť vychovávateľkám ešte dnes, najneskôr pri odchode žiaka z ŠKD dňa 9.9.2019. Žiaci do ŠKD a na obed  prichádzajú  zozadu od MŠ alebo po Tatranskej ulici, aby nenastala kolízia s betonárskymi autami. 

            V prípade, že nahlásite svoje dieťa do ŠKD (žiak 1.-4. ročníka) je nutné, aby bol  žiak  prihlásený na obed. V takomto prípade žiak za obed neplatí, je to brané, ako keby bol na vyučovaní. /Týka sa to žiakov, ktorí už chodia na obedy a majú vysporiadané všetky náležitosti okolo oodoberania obedov / prihláška, sankčná záloha../.

            V stredu bude riadne vyučovanie.

          • Bezpečnostné opatrenie na 9.9.2019

          • Vážení rodičia, milí žiaci!

             

            Ako ste si všimli, na školskom dvore je stavenisko, pripravuje sa veľké športovisko- klzisko, na ktoré by mali v pondelok 9.9.2019 za priaznivého počasia navážať betón. Počasie je však neisté, podľa predpovede má pršať, ani stavbyvedúci nevie na 100 % povedať, že budú betónovať, preto ideme túto situáciu riešiť takto:

            V prípade, že tu budú betonárske autá, premávku pred školou budú regulovať prevádzkoví zamestnanci mesta. Rešpektujte ich pokyny!

            Bolo by vhodné,  keby rodičia privážali svoje deti  po Tatranskej ulici, žiaci by tak mali  ľahší prístup ku zadnej a bočnej  bráne, a nenastali by prípadné kolízie s nákladnými autami.

            Žiaci 1. a 2. ročníka prichádzajú do budovy zozadu. Vstup do hlavnej budovy školy aj pre žiakov bude v pondelok, 9.9.2019, ak tu budú ťažké autá s betónom,   cez bočný vchod. To je ten, ktorým chodia zamestnanci školy.

            Prosím, rešpektujte tieto pokyny, dbajte na svoju bezpečnosť a bezpečnosť iných, aby sme predišli tragédii.

            Ďakujem za dodržanie pokynov.