• Odhlasovanie zo stravy v ŠJ

          •  

            Vedúca ŠJ pri ZŠ oznamuje stravníkom, že od 1. októbra 2018 nastanú pri odhlasovaní z obeda tieto zmeny:

            1. Odhlásenie zo stravy je možné najneskôr deň vopred do 14.00 hod. /Nie ako bolo doteraz, v daný deň do 8.00 hod/. V prípade, že sa zo stravy stravník vyhlásiť nestihne, tento obed si odoberie do obedára.
            2. Na pondelok je potrebné vyhlásenie už v piatok do 14.00 hod. V prípade choroby si stravu stravník taktiež odoberie do obedára. V pondelok ráno vyhlásenie nebude možné.
          • Šarkaniáda 2018

          • Je tu farebná jeseň a to je ideálne obdobie pre šarkanov. Preto sme september v našom Školskom klube detí  začali veselo - Šarkaniádou. Žiaci neváhali a doniesli si originálne šarkany, jeden krajší ako druhý. A samozrejme sme ich chceli aj vyskúšať, či dokážu lietať. Keďže vetrík bol lenivejší neostávalo iné, len zobrať nohy na plecia, šarkany do rúk a utekať. Podarilo sa. Rýchle nohy, odhodlanie a túžba vidieť  farebné lietajúce šarkany tancovať vysoko v povetrí prekonali všetky očakávania. Slniečko nám pri šantení svietilo, vetrík jemne pofukoval a pomáhal predviesť našich krásavcov. Niektoré šarkaníky protestovali, nechcelo sa im vzlietnuť, tým pomohli pani vychovávateľky. Tie, ktoré sa hneď pustili do letu, vyleteli vysoko k belasej oblohe. Táto príjemná voľno-časová aktivita prilákala na kopec za školou aj ostatné deti, ktoré nenavštevujú ŠKD. Mali sme všetci obrovskú radosť.

            Mgr. M. Raková