• Vynikajúci výsledok žiačok 9.A v okresnom kole Matematickej olympiády

            utorok 24. januára sa v priestoroch ZŠ dr. Fischera v Kežmarku uskutočnilo okresné kolo MO pre 9. ročník.

            26 súťažiacich z 8 základných škôl okresu riešilo 4 zadané úlohy. V konkurencii najlepších sa dokázali naše dievčatá presadiť.

            Celkové 2. miesto Tímey Regecovej4. miesto Sofie Krišákovej potešili o to viac, že ako jediné dokázali úspešne konkurovať

            súťažiacim z výberových tried či škôl Kežmarku. Tímea získala 23 bodov z 24 možných, Sofia 17 bodov.

            Držíme palce na krajskom kole!

          • O Z N A M 

            Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves oznamuje, že na dni utorok až štvrtok, t. j. 24.1. až 26.1.2017, vyhlasuje pre žiakov ZŠ, ZUŠ, CVČ a ŠKD riaditeľské voľno z dôvodu pokračovania vysokej chorobnosti. Žiaci sa počas týchto dní budú doma individuálne liečiť, nebudú sa zúčastňovať hromadných akcií a budú sa vyhýbať zdrojom nákazy. V školskej jedálni sa počas týchto dní varí, zdraví žiaci môžu prísť na obed. Ostatní sa z obedu odhlásia alebo si zabezpečia donášku obeda v obedári po dohode s vedúcou školskej jedálne. Vyučovanie bude pokračovať v piatok 27.1.2017.

        • Olympiáda anglický jazyk.
          • Olympiáda anglický jazyk.

          • Dňa 17.1.2017 sa výhercovia školského kola olympiády v anglickom jazyku zúčastnili obvodného kola v Starej Ľubovni. Kategóriu 1A reprezentoval Gregor Kuchta zo 7.A triedy, kategóriu 1B Boris Ovšonka z 9.A triedy. Chlapci sa síce neumiestnili na výherných miestach, skončili na 7. a 6.mieste, no i napriek tomu získali cenné skúsenosti a prežili pekný deň.


             

          • O Z N A M 

            Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves oznamuje, že v piatok 20.1.2017 vyhlasuje pre žiakov ZŠ, ZUŠ,CVČ a ŠKD riaditeľské voľno z dôvodu vysokej chorobnosti. Zdraví žiaci sa môžu prísť naobedovať do školskej jedálne, ktorá zajtra funguje. Ostatní sa z obedu odhlásia. 

          • Vianočná akadémia - Čaro Vianoc 2016

            Dávať lásku, obdarovať, povedať milé a vľúdne slovo je posolstvom Vianoc. Takéto posolstvo  sa podarilo  šíriť aj  žiakom Spojenej školy v Spišskej Starej Vsi  na  4. adventnú nedeľu – 18.12. 2016.  V Kultúrnom  dome v Spišskej Starej Vsi účinkujúci  spievali, recitovali, tancovali a ukázali zvyky či tradície v Zamagurí.  Vianočnú a sviatočnú atmosféru podujatia spríjemnili vzácni hostia – bratranci Škantárovci a Juraj Minčík. Moderátorom podujatia Šimonovi Kostkovi, Sophii Krišákovej a Andrei Mrázovej z 9.A sa podarilo zistiť čo-to zo zvykov a tradícií v rodinách Škantárovcov a výnimočné nedeľné popoludnie  si budú pripomínať spoločnou  fotografiou so zlatými olympionikmi.