• Zápis do 1. ročníka ZŠ na školský rok 2018/2019

          • Oznamujeme rodičom detí, že zápis do 1. ročníka ZŠ Spišská Stará Ves bude dňa 24.4.2018 od 13.00 hod. do 15.00 hod. v budove ŠKD na 2. poschodí. Na zápise je potrebné predložiť občiansky preukaz rodiča, zákonného zástupcu a  rodný list dieťaťa. Žiadosť, ktorú si môžete dopredu vyplniť, je na stránke spojenej školy- www.spos231ssv.edupage.org -  tlačivá na stiahnutie .

            V súvislosti so zápisom do 1. ročníka ZŠ prosíme rodičov, resp. starých rodičov, detí, ktoré sa dlhodobo zdržujú v zahraničí a nie je predpoklad, že povinnú školskú dochádzku budú plniť na území SR v  ZŠ Spišská Stará Ves, aby informáciu o mieste pobytu a  potvrdenie o návšteve školy doručili na Mestský úrad, prízemie, č. dverí 6, Viera Jurkovičová alebo elektronicky na adresu matrika@spisskastaraves.sk, telefón číslo 0524180421.

          • Oznámenie o riaditeľskom voľne

          •  

            Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves ako štatutárny orgán Spojenej školy Spišská Stará Ves v súlade so zákonom 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov, podľa § 150 odsek 5 oznamuje, že udeľuje riaditeľské voľno žiakom Spojenej školy Spišská Stará Ves dňa 4.4.2018 z dôvodu výluky dodávky elektrickej energie v niektorých budovách školy, čím je sťažené zabezpečenie plynulej prevádzky.

            Riadne vyučovanie začne dňa 5.4.2018 vo všetkých organizačných zložkách.

          • BIBLICKÁ OLYMPIÁDA 2017/18

          •  

            Dňa 26. 3. 2018 sa v Cirkevnej škole sv. Cyrila a Metoda v Starej Ľubovni uskutočnilo okresné kolo Biblickej olympiády. Spojenú školu v Spišskej Starej Vsi reprezentovali žiačky v trojčlennom družstve: Zuzana Kaprálová – 8.A, Sarah Nedoroščíková  - 7.A, Barbora Vnenčáková – 5.A. Olympiáda, ktorá pozostávala z piatich kôl, je známa svojou náročnosťou, nakoľko je veľmi málo žiakov ochotných venovať sa čítaniu Svätého písma. Naše dievčatá  sa umiestnili na uspokojivom treťom mieste, k čomu im srdečne gratulujeme.

          • O Z N A M

          • Riaditeľka Spojenej školy Spišská Stará Ves Mgr. Anna Kromková oznamuje, že v stredu dňa 21.marca 2018 udeľuje riaditeľské voľno pre žiakov 5., 6. a 8. ročníka ZŠ z dôvodu Testovania deviatakov T-9. Je potrebné, aby sa títo žiaci na stredu odhlásili z obeda v ŠJ.

          • Hviezdoslavov Kubín – obvodné kolo

          • 9. 3. 2018 sa v Kežmarku v Mestskej knižnici konalo obvodné kolo recitačnej súťaže Hviezdoslavov
            Kubín. Našu školu reprezentovali: Richard Horník (1. kategória, poézia), Aneta Švienta (1. kategória,
            próza) Nikola Lopatová (2. kategória, poézia). Aj keď naši žiaci neobsadili postupové miesta, získali
            novú skúsenosť a snáď nabudúce budú mať viac recitačného šťastia.